L 815 N. Irving Street Allentown, PA 18109 Tel: 484.765.5501 Fax: 484.765.5512	OUIS E. DIE Hon	CRUFF HIG <i>ne of the Hus</i> Susan H. Bocian Academic Principal 484.765.5630		Administration Center 31 South Penn Street P.O. Box 328 Allentown, PA 18105 484.765.4000
Michael W. Marcks	Patrick McNulty	Lisa Krause	Joshua Thatcher	Michael Makhoul
Grade 9 Asst Principal	SLC Gray POD Asst Principal	Supervisor of Instruction	Grade 9 Asst Principal	SLC Blue POD Asst Principal

2018-2019

484.765.5518

Two-hour Delayed Start Schedules

484.765.5529

484.765.5561

Staggered start time for students based upon their regular arrival time. Period 2 must always begin at 10:10 AM. Period 2 must always occur for district, state, and federal Daily Attendance recording and accountability.

1 st , 4 th , 7 th , 10 th Event Schedule				
PERIOD	TIME	LENGTH		
1	9:20 - 10:08	48 minutes		
2	10:10 - 10:43	33 minutes		
3	No class	No class		
4	No class	No class		
A-lunch	10:46 - 11:16	30 minutes		
5A	10:46 - 11:34	48 minutes		
B-lunch	11:37 – 12:07	30 minutes		
5B	11:19 – 12:07	48 minutes		
6B	11:37 – 12:25	48 minutes		
C-lunch	12:38 – 12:58	30 minutes		
6C	12:10 - 12:58	48 minutes		
7	1:01 – 1:49	48 minutes		
8	1:52 – 2:40	48 minutes		

484.765.5561

2 nd , 5 th , 8 th , 11 th Event Schedule				
PERIOD	TIME	LENGTH		
1	9:20 - 10:08	48 minutes		
2	10:10-10:15	5 minutes		
3	10:18-10:43	25 minutes		
4	No class	No class		
A-lunch	10:46 - 11:16	30 minutes		
5A	10:46 - 11:34	48 minutes		
B-lunch	11:37 – 12:07	30 minutes		
5B	11:19 – 12:07	48 minutes		
6B	11:37 – 12:25	48 minutes		
C-lunch	12:38 – 12:58	30 minutes		
6C	12:10 - 12:58	48 minutes		
7	1:01 – 1:49	48 minutes		
8	1:52 – 2:40	48 minutes		

3 rd , 6 th , 9 th , 12 th Event Schedule				
PERIOD	TIME	LENGTH		
1	9:20 - 10:08	48 minutes		
2	10:10-10:15	5 minutes		
3	No class	No class		
4	10:18-10:43	25 minutes		
A-lunch	10:46 – 11:16	30 minutes		
5A	10:46 – 11:34	48 minutes		
B-lunch	11:37 – 12:07	30 minutes		
5B	11:19 – 12:07	48 minutes		
6B	11:37 – 12:25	48 minutes		
C-lunch	12:38 – 12:58	30 minutes		
6C	12:10 – 12:58	48 minutes		
7	1:01 – 1:49	48 minutes		
8	1:52 – 2:40	48 minutes		

484.765.5528

• No morning Dual Enrollment courses; DE students report to Study Seminar.

• No AM LCTI during two-hour delayed start. AM LCTI students report to school at 11:20 AM for homeroom in the auditorium.

• AC and CAP LCTI students report to Washington Street at 11:15 AM to board bus to LCTI.

2018-2019 12:25 PM Early Dismissal Schedule

All students dismissed at 12:25 PM.

PERIOD	TIME	LENGTH
1	7:20 - 8:08	48 minutes
2	8:10 - 9:01	51 minutes
3	9:04 – 9:52	48 minutes
4	9:55 – 10:43	48 minutes
A-lunch	10:46 - 11:16	30 minutes
5A	10:46 - 11:16	30 minutes
B-lunch	11:19 – 11:49	30 minutes
5B	11:19 – 11:49	30 minutes
6B	11:19 - 11:52	33 minutes
C-lunch	11:55 -12:25	30 minutes
6C	11:52 -12:25	33 minutes
7	No class	No class
8	No class	No class

- AM LCTI students return at regular time (approx. 11:20 AM) and follow adjusted schedule above. AM LCTI homeroom will be shortened based on bus arrival time in order for students to report to period 5B or B lunch.
- CAP and AC LCTI students will return to LED auditorium with AM LCTI students. CAP and AC students will be informed of lunch schedule and location, provided at LED.
- PM LCTI students report to A lunch as regularly scheduled. At 11:20 AM, PM LCTI students report to the auditorium.
- No afternoon Dual Enrollment courses.